מרק דלעת ותפוזים

מצרכים:

 

400 גרם דלעת

1 ציפורן

1 עלה דפנה

מקל קינמון

כוס יין לבן

4 בצלים

300 גרם גזר

50 גרם חמאה

6 תפוזים טריים

1/8 כפית אבקת צ'ילי

 

אופן ההכנה 

מבשלים את מקל הקינמון עם הציפורן ועלה הדפנה ביין על אש קטנה עד שהיין מתאדה לחצי. מסננים. חותכים את הבצל והגזר לקוביות ומאדים בחמאה או שמן זית. מוסיפים אבקת צ'ילי ואת הדלעת, מכסים ומבשלים עד שכל המרכיבים רכים. שומרים חלק קטן  לקישוט, מוסיפים את מיץ התפוזים, מחממים מעט ביחד וטוחנים בעזרת מוט הבלנדר מגישים קר.

 

לקישוט: עלי פטרוזיליה.

 

בתיאבון

 

 

עבור לתוכן העמוד