עוגיות פרמזן

עוגיות פרמזן מתאים לאירוח בליווי גבינות וממרחים, או כנשנוש מלוח - 30-40 עוגיות קטנות

החומרים להכנת הבצק:

220 גרם חמאה

220 גרם גבינת פרמזן מגוררת דק

1 ביצה

1/4 כפית אבקת אפייה

1/4  2כוסות קמח              

קמצוץ מלח             

קמצוץ פלפל

1/2 כפית גרגירי כוסברה כתושים  

תערובת לציפוי:

20 גרם  שומשום

20 גרם  פרג

20 גרם קצח

אופן ההכנה:

מערבבים בעזרת מיקסר עם וו גיטרה: חמאה, גבינה, מלח, פלפל, גרגירי כוסברה כתושים.

מוסיפים ביצים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים עד אחידות.

יוצרים גלילים מאורכים בקוטר 3 ס"מ, מקררים  כחצי שעה.

מורחים במעט מים ומגלגלים בתערובת הציפוי.

פורסים לפרוסות בעובי: 0.5 ס"מ

מסדרים את העוגיות  על מגש מרופד בנייר אפייה

מחממים תנור ל175 מעלות, אופים כ-10-15 דקות לגוון זהוב.

בתיאבון!

עבור לתוכן העמוד