בראוניז שוקולד ואגוזים

 

החומרים:

375 גרם חמאה

435 גרם שוקולד מריר משובח   

2 כוסות סוכר               

8 ביצים                       

כוס קמח מנופה ( כוס )

כפית מחוקה אבקת אפייה

250 גרם אגוזי לוז

תבנית בגודל: 30X40 ס"מ

 

הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

ממיסים חמאה ושוקולד על בין מארי (סיר אדים כפול)  ומערבבים.מערבבים במיקסר ביצים וסוכר לתערובת אחידה (לא מקציפים )

יוצקים לתוך תערובת הביצים את השוקולד החם והחמאה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ולבסוף אגוזי מלך.יוצקים את המסה לתבנית נמוכה מרופדת בנייר אפייה.

אופים  20-25 דקות. מקפיאים וחותכים לקוביות ( זהירות על הקרום) בגודל: 5X5 ס"מ

בתיאבון!

 

 

עבור לתוכן העמוד