קרמבל תפוחים ופקאן

מרכיבים

4-5 תפוחי עץ

100 סוכר חום

מיץ וגרידה מחצי לימון

חצי מקל וניל

50 גרם חמאה

 

הכנה:

מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות בגודל: 2X2 ס"מ

מערבבים את התפוחים עם הסוכר, וניל, ומיץ לימון.

 

לקרמבל:

200     חמאה קרה בקוביות

150     סוכר חום

100     קמח חיטה לבן

150     קמח כוסמין

15        מלח

100     אגוזי פקאן גרוסים גס

 

הכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לקערת המעבד מזון למעט הפקאן

ומערבבים בפולסים עד לפירורים גסים.

מוסיפים את אגוזי הפקאן ומערבבים קלות.

מקררים 10-15 דקות.

 

מחממים תנור ל-175 מעלות

מניחים את התפוחים בכלי ומפזרים מעל את הקרמבל

אופים כ-15-20 דקות לגוון זהוב.

 

הצעת הגשה:

מומלץ להגיש עם קרם פרש/ קצפת / גלידה

 

 

עבור לתוכן העמוד