מיני טארטלטי שוקולד קרמיים

 

להכנת בצק פריך

100 גרם סוכר

150 גרם חמאה

300 גרם קמח

חלמון

קורט מלח

כף מים

תבניות פאי אישיות

 

הכנה:

מנפים קמח וקקאו. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר לתערובת חלקה ובהירה.

מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שנטמע בחמאה. מוסיפים את הקמח והמים ומערבבים עד לאיחוד

 

החמרים לבצק. משטחים את הבצק לעל ניילון נצמד ל"פיתה" עוטפים ומניחים במקרר למנוחה כ-שעה .

 

משמנים קלות את  התבניות האישיות. מקמחים קלות את משטח העבודה, ומרדדים לעלה בעובי: 3 מ"מ

מלבישים את הבצק על תבנית הפאי ומהדקים. מקררים במקפיא חצי שעה.

מניחים ניילון נצמד ומעליו קטניות לאפייה ( שעועית, חומוס ). .

מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים כ-16-20 דקות..

 

לקרם שוקולד

200 גרם שוקולד מריר איכותי.

300 גרם שמנת מתוקה 32%

40 גרם גלוקוזה / סירופ תירס

50 גרם חמאה רכה

                       

הכנה:

מביאים שמנת וגלוקוזה לרתיחה. ממיסים את השוקולד  ומערבבים את השמנת והשוקולד המומס לתערובת חלקה.מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות ומערבבים..

בעזרת בלנדר מוט, מערבבים את המסה (לא להקציף)

 

יוצקים את המסה לקלתיות קטנות. מניחים להתייצבות בטמפ' החדר או במקפיא.

 

ניתן לקשט בתותים טריים/ פניני שוקולד

 

בתיאבון!

עבור לתוכן העמוד